Zorgpad Kwetsbare Ouderen

Er zijn veel zorgverleners betrokken bij de zorg voor kwetsbare ouderen die na een ziekenhuisopname weer naar huis of soms (tijdelijk) naar een verpleeghuis gaan.

Tergooi ziekenhuis wil graag een overzicht hebben voor de regio (een Zorgpad) over wie op welk moment zorg verleent aan de oudere, en met welk overdrachtsdocument.

In dit project adviseer ik huisartsen, bestuurders en professionals vanuit het ziekenhuis, het verpleeghuis en de thuiszorg. Ook ouderen zijn erbij betrokken. Ik bied structuur, help mensen boven de materie uit te stijgen en stimuleer out of the box denken.

Omdat ik veel landelijke voorbeelden ken, breng ik praktische inhoudelijke kennis mee. Ik hoor vaak dat ik zo de schakel vorm tussen ‘uitvoerende’ zorgverleners en ‘beleidsmakende’ bestuurders. Ik ken beide talen en verbind deze met elkaar.

Resultaten

  • Regionaal Zorgpad Kwetsbare ouderen
  • Visie op samenwerking in de regio Gooi en Vechtstreek op de zorg voor kwetsbare ouderen
  • Overzicht projecten in de regio
  • Overzicht knelpunten in de regio

vorig project

volgend project

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.