Meedoen en bereiken van ouderen

Als Programmaleider van het FNO programma Borgen resultaten Meer Veerkracht, Langer Thuis (looptijd 2019-2020) werkte ik aan het verduurzamen van de opgezette projecten op het gebied van meedoen en bewegen van ouderen. Om ouderen langer en prettiger thuis te laten wonen.

Aftermovie

Als programmaleider heb ik met plezier samengewerkt met partijen, als het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het ministerie Infrastructuur en Waterstaat, Beter Oud, Movisie, Vilans, Sociaal Werk Nederland, NOOM en het LKCA. Zij gaan de resultaten nu verder verduurzamen.

Workshop

Bekijk de video Bereiken en betrekken van ouderen, hoe doe je dat?

Opgenomen tijdens het congres ‘Een Nieuwe generatie ouderen, Langer Thuis’ (2020).

Aftermovie 2019

Ouderen en professionals vieren een feestje op het podium tijdens het congres ‘Nieuwe generatie ouderen langer thuis’ 2019.

Interview

De ouderen zelf… zonder hen was het programma Meer Veerkracht Langer Thuis niet mogelijk geweest. Corine van Maar (programmaleider) en Hanneke Marcelis (programma secretaris) vertellen over de inzet van ouderen en over de 120 mooie projecten die zijn opgezet.

Download hier het interview

Video

Laat je inspireren door Game, Eet, Match. Een van de 120 projecten van het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis. Een vernieuwend project voor, maar vooral mét ouderen.

Video

Ons Raadhuis is een ontmoetingsplek voor ouderen. Met activiteiten voor ouderen als gym, schilderen, boetseren, schaken, creatief kleuren, dance-fit, Tai Chi, meditatie, deelnemen aan een lezing, concert, borrel of gespreksgroep. Op vraag van bezoekers komen er steeds nieuwe activiteiten bij.

vorig project

volgend project

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.