Projecten

Transmurale ouderenzorg

Ik adviseerde huisartsen, bestuurders en professionals vanuit het ziekenhuis, het verpleeghuis, de thuiszorg en ouderen zelf, om de overdracht te verbeteren.

lees meer

Zorgpad kwetsbare ouderen

In dit project adviseer ik huisartsen, bestuurders en professionals vanuit het ziekenhuis, het verpleeghuis en de thuiszorg. Ook ouderen zijn erbij betrokken. Ik bied structuur, help mensen boven de materie uit te stijgen en stimuleer out of the box denken.

lees meer

Inspiratiereizen buitenland

Internationale reizen leveren vaak veel inspiratie op. Even uit de eigen sfeer om andere manieren van werken en culturen te zien. Deze indrukken met elkaar bespreken en komen tot nieuwe ideeën voor het werk in Nederland.

lees meer

Inspiratiereizen Nederland

Voor zorg en welzijnsorganisaties uit het buitenland organiseer ik inspiratiereizen in Nederland. Met bezoek aan good practices, veel leermomenten en onderlinge mooie gesprekken.

lees meer

Leergang effectief samenwerken vanuit alle domeinen

Als kerndocent in de leergang ‘Effectief samenwerken voor de cliënt vanuit alle domeinen’ train en begeleid ik verpleegkundigen om een ‘kijkje in elkaars keuken’ te nemen. Men gaat zelfs letterlijk bij elkaar op bezoek.

lees meer

Leergemeenschap Transmurale zorg Beter Oud

Mensen wonen steeds langer thuis en zorgvragen worden steeds complexer. Hoe organiseer je goede efficiënte zorg en welzijn in een wijk of regio over de domeinen heen?

lees meer

Dagvoorzitter congres Toezichthouders in zorg en welzijn

Voor de leden van Raden van Toezicht in de zorg en welzijn heb ik samen met de NVTZ Academie op 29 september 2017 een congres georganiseerd over duurzaamheid.

lees meer

Dagvoorzitter

Hoe kom je samen tot een nuttige, inspirerende bijeenkomst? Met plezier leid ik bijeenkomsten als dagvoorzitter.

lees meer

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.