Projecten

Internationaal

Inspiratiereizen buitenland

Internationale reizen leveren vaak veel inspiratie op. Even uit de eigen sfeer om andere manieren van werken en culturen te zien. Deze indrukken met elkaar bespreken en komen tot nieuwe ideeën voor het werk in Nederland.

Internationaal

Inspiratiereizen Nederland

Voor zorg en welzijnsorganisaties uit het buitenland organiseer ik inspiratiereizen in Nederland. Met bezoek aan good practices, veel leermomenten en onderlinge mooie gesprekken.

Advies & projectbegeleiding

Meedoen en bereiken van ouderen

Hoe bereik je ouderen, hoe motiveer je hen om meer te (blijven) bewegen en mee te doen en daardoor langer op een prettige manier thuis te wonen? Hoe borg je behaalde resultaten? Daar zet ik mij graag voor in.

Advies & projectbegeleiding

Wijkgericht samenwerken

Hoe zorg je ervoor dat ouderen zo plezierig mogelijk in hun wijk kunnen blijven wonen, met de juiste zorg en ondersteuning? Ik ondersteun netwerken, bij het verstevigen van hun samenwerking en het laten aansluiten van hun aanbod.

Advies & projectbegeleiding

Transmurale ouderenzorg

In dit project adviseer ik huisartsen, bestuurders en professionals uit het ziekenhuis, het verpleeghuis en de thuiszorg. Ook ouderen zijn erbij betrokken. Ik bied structuur en stimuleer out of the box denken.

Coaching & training

Waardigheid en trots op locatie (WOL)

Als coach en scanner help ik verpleeghuisorganisaties om in beeld te brengen in hoeverre een locatie voldoet aan het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Ik help hen bij verdere ontwikkeling als organisatie.

Implementatietrajecten

STIP-Methode

Probleemgedrag bij mensen met dementie heeft een groot effect op de kwaliteit van leven van mensen met dementie, hun naasten, maar ook medewerkers in verpleeghuizen. De STIP-Methode kan helpen. Ik ondersteun graag bij het implementeren van de methode.

Dagvoorzitter

Bij congressen en workshops

Als dagvoorzitter help ik bij het bepalen van een inspirerend programma, met scherpe doelen. Tijdens de bijeenkomsten bevraag ik nieuwsgierig en met veel plezier gasten en het publiek en zorg ik voor een goede sfeer.

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.