Projecten

Transmurale ouderenzorg

Ik adviseerde huisartsen, bestuurders en professionals vanuit het ziekenhuis, het verpleeghuis, de thuiszorg en ouderen zelf, om de overdracht te verbeteren.

lees meer

Zorgpad Kwetsbare ouderen

In dit project adviseer ik huisartsen, bestuurders en professionals vanuit het ziekenhuis, het verpleeghuis en de thuiszorg. Ook ouderen zijn erbij betrokken. Ik bied structuur, help mensen boven de materie uit te stijgen en stimuleer out of the box denken.

lees meer

Organisatie internationale studiereizen

Een nieuwe Inspiratiereis naar Japan over ouderenzorg staat gepland van 23 t/m 30 januari 2020. Met bezoek aan de Blue Zone in Okinawa en de metropool Tokyo. Ga je mee?

In oktober 2018 organiseerde ik samen met Katinka Visscher een Inspiratiereis naar Japan.

In 2018 organiseerde ik daarnaast een studiereis voor zorgverleners en bestuurders uit Nieuw-Zeeland naar Nederland. We hadden een gevarieerd programma waarbij we Nederlandse ‘best practices’ bezochten. Ik organiseerde deze studiereis samen met Care-Metric.

lees meer

Internationale Ervaringsdag Integrale Zorg

Op 22 mei 2018 bezochten deelnemers vanuit de hele wereld, tijdens de Internationale Ervaringsdag Integrale Zorg, bijzondere best practices in Nederland.

lees meer

Leergang effectief samenwerken vanuit alle domeinen

Als kerndocent in de leergang ‘Effectief samenwerken voor de cliënt vanuit alle domeinen’ train en begeleid ik verpleegkundigen om een ‘kijkje in elkaars keuken’ te nemen. Men gaat zelfs letterlijk bij elkaar op bezoek.

lees meer

Leergemeenschap Transmurale zorg Beter Oud

Mensen wonen steeds langer thuis en zorgvragen worden steeds complexer. Hoe organiseer je goede efficiënte zorg en welzijn in een wijk of regio over de domeinen heen?

lees meer

Dagvoorzitter congres Toezichthouders in zorg en welzijn

Voor de leden van Raden van Toezicht in de zorg en welzijn heb ik samen met de NVTZ Academie op 29 september 2017 een congres georganiseerd over duurzaamheid.

lees meer

Dagvoorzitter Wijkgerichte zorg in Hilversum

Hoe kom je samen tot meer wijkgericht werken voor kwetsbare groepen in Hilversum? Dat is nodig. Mensen wonen vaker en langer thuis. Op dit moment woont 95% van de 65-plussers in Nederland thuis. Een deel van deze groep is kwetsbaar.

lees meer

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.