Wijkgericht samenwerken

Ik ondersteun wijknetwerken met het opzetten van activiteiten, waardoor ouderen zo plezierig mogelijk in hun wijk kunnen blijven wonen. Een aanbod dat aansluit bij de behoefte van ouderen.

Ondersteuning aan zes wijken

Met subsidie vanuit het ZonMw-programma ‘Langdurige Zorg en Ondersteuning’ werk ik als projectleider, samen met zorg-en welzijnsprofessionals en ouderen uit de volgende wijken:

Hilversumse MeentMaarssen-Dorp en Eindhoven, Bussum-Zuid, Geldrop en Naarden, aan onder andere de onderwerpen Ontmoeting, Levensloop bestendig wonen, Buurten in de Meent, Geriatrisch spreekuur, een Platform voor de wijk en de Wijkhuiskamer.

Kennisdelen

ZonMw heeft mij gevraagd mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met mij op.

Film

Het multidisciplinair ouderennetwerk in Maarssen-Dorp deelt ervaringen. Hoe zorgen samenwerkingsverbanden dat de zorg en ondersteuning in de regio of wijk past bij wat thuiswonende ouderen nodig hebben? Een huisarts, de projectleider en een betrokken oudere delen hun visie.

Klik hier voor de film: ‘Ontmoetingen in Maarssen Dorp.’

.

.

Factsheet

Als Programmaleider werkte ik aan het borgen van de resultaten van ‘Meer Veerkracht, Langer Thuis’.

‘5 stappen om je project te borgen’, is het resultaat van een uitgevoerd onderzoek door Ecorys.

vorig project

volgend project

Contact

Van Maar Advies
Houtwerf 14
3451 DC Vleuten

Telefoon: 06 216 59 559
E-mail: corine@vanmaaradvies.nl
KvK: 68406339
BTW: NL141335130B01

Of laat direct een bericht achter, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.